Takk for innsats i vårsesongen - god sommer!

Både løpere og vi som arrangører har gledet oss over endelig å være i gang med terrengkarusell igjen. Torsdag 9. juni gikk siste løp før vi går inn i sommerferien

Det var litt tynnere i startfeltene i dag enn tidligere i år, som det gjerne blir når vi nærmer oss ferie. En som alltid stiller opp er Ellinor Fossheim Solberg, som konsekvent løper sterke løp i lilla løype. På bildet over er hun på vei ut fra start side om side med Edvard Pålssønn Strømsæther. De var jevne, men Nesodden-gutten fikk til slutt en tid som var 7 sekunder bedre enn Ellinor. Han fikk 16:53, hun klarte akkurat ikke å bikke under 17-minuttersgrensen med 17:00.

I blå løype fikk Dan Fiala endelig løypeseier. Her ble det rått parti med ungdommen mot de noe mer "modne": Dan endte på 27:44, mens andremann i mål var veteran Erik Solberg fra Drøbak på 29:56. På bildet under ser vi at Dan (i grønn shorts) tar ledelsen ut fra start, med Erik allerede et par skritt bak.

Her er dagens resultatliste.

Oppdatering 10.06: Det ble en del endringer i 20-på-topp-lista også denne gangen. Blant annet klatret ovennevnte Edvard Pålssønn Strømsæther mange plasser på 3,7-lista. Han er nå på 6. plass. Her er den nye 20-på-topp-lista.

Som vanlig var det stor innsats og idrettsglede i massevis blant de yngste som løp 200 meter:


Det er ikke sikkert alle tenker over det, men selv et forholdsvis lite arrangement som terrengkarusellen krever frivillig innsats fra ganske mange. Under lar vi tidtakerbua og Gunn med løperdrikke representere de som stiller uke etter uke for at andre skal få løpe.

Nå tar vi alle en velfortjent ferie - og så møtes vi igjen til høstsesongen den 11. august! God sommer!



©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift