Årsmøte 2019

Årsmøte blir avholdt på klubbhuset tirsdag 26.03.2019 kl 19.00. Saker som ønskes behandles må være styret i hende senest 2 uker før møtet.

20 på topp-lista oppdatert

Vi har oppdatert vår offisielle "20 på topp"-liste for terrengkarusellen etter sesongen.

2 x Jenny vant sykkel

13. september var det premieshow etter sesongens terrengkarusell. For å vinne sykkel så det ut til å lønne seg å hete Jenny.

Den harde kjerne holdt ut

Det var ganske tynt i rekkene på siste runde av terrengkarusellen 6. september. Men en hard kjerne har holdt ut og stilte også i runde 11 - det som skulle vært nummer 12 hvis ikke sesongstarten hadde blitt utsatt. For de som har stilt mange nok ganger, blir det uansett premieutdeling med sykkeltrekning neste uke, 13/9.

Nestsiste karusellrunde i fint høstvær

Oppdatert: Det ble et par feil i resultatlistene 30/8. Nå er de rettet.

Gode resultater i terrengkarusellen

Også i runden 23. august var det løpere som krøp oppover på vår 20-på-topp-liste. Mia Minge Johannessen kom seg under 20-tallet i lilla løype med 19.52 og havnet dermed på en foreløpig åttendeplass. Og enda er det to runder igjen!

Funksjonærdag lørdag 25. august: ENDRINGER I OPPLEGGET!

Vi inviterer til vår årlige funksjonærdag. Denne gangen ser vi på Gurisaga ved Gjersjøelva. Vi planla egentlig å samles ved gapahuken på Størmyra som vanlig, men det er fremdeles for tørt i skogen til å fyre opp bål og ovn. Festen tar vi derfor i idrettsparken.

Tveite kjapp i høststarten

Nils Tveite løp seg godt ned på 26-tallet da terrengkarusellen startet opp igjen etter sommerferien 16. august.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift