2 x Jenny vant sykkel

13. september var det premieshow etter sesongens terrengkarusell. For å vinne sykkel så det ut til å lønne seg å hete Jenny.

Den mellomste sykkelen ble nemlig vunnet av Jenny Veum. Og bare minutter senere ble Jenny Dvergsdal ropt opp som vinner av den største sykkelen. På bildet over poserer hun med gevinsten.

Da hadde vi allerede fått en vinner av den minste sykkelen. Vinneren het Astrid og var nok kanskje i minste laget til å sykle på selv denne lille tohjulingen. Desto lykkeligere var Astrids storebror, som øyeblikkelig fant ut at sykkelen var helt perfekt for ham!

Selv om ingen løp denne kvelden, fortjente alle en liten godbit etter en lang sesong, og det gikk virkelig unna med pølser, hamburgere, vafler, brus og kaffe før og under premieutdelingen. 

Nå setter vi strek for en vellykket 2018-sesong og ønsker velkommen tilbake neste vår!

Mamma og Astrid er glad for sykkelen - men det er jamen storebror også. Kanskje den passer bedre for ham foreløping?

Bare tre fikk seg ny sykkel, men alle i yngste klasse (0 - 6 år) fikk medalje, uansett hvor mange ganger de hadde deltatt.

Det var ingen tvil om at det var stas å få medalje - her studeres og beundres de av de yngste løperne.

Mange syntes det begynte å bli vel kjølig i været, som det ofte er på premieutdelingen. Men for noen var det en fin anledning til 
å få seg det som kanskje blir sesongens siste is. 

Fornøyd vinner av den mellomste sykkelen var Jenny Veum.

Her er den mest trofaste gjengen blant de voksne (over 16 år): alle disse har vært med hver eneste runde av karusellen. 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift