Tveite kjapp i høststarten

Nils Tveite løp seg godt ned på 26-tallet da terrengkarusellen startet opp igjen etter sommerferien 16. august.

26.31 er en tid som bringer 17-åringen helt opp på delt fjerdeplass på vår 20-på-toppliste gjennom tidene. Ås-løperen, som driver både med friidrett, orientering og ski, er ikke så ofte å se i løypene i Skaubygda. Men dagens suverene bestetid i blå løype var nok også en solid personlig rekord i løypa for han. Det tok ganske mange minutter før resten av feltet dukket opp etter at Tveite hadde kommet over mål. Webmaster hadde tenkt å få  et bilde ute i løypa, men unggutten dukket opp så rask at vi ikke fikk mobilkameraet opp i tide! På bildet over er linsa fremdeles litt preget av duskregnet som falt over karusellen. 

Også  blant damene fikk vi en ny plassering blant topp 20, da Gunnhild Hystad debuterte i Skaubygdakarusellen med 33.27 - opp på plass nr 6 på lista.

NB: 20-på-topplistene er nå oppdatert

Det var fine løpsforhold til tross for en kraftig regnskur før start. Temperaturen var ideell og løypene tåler godt litt nedbør etter den tørre sommeren. Likevel var det som vanlig litt mindre deltakelse, særlig blant barna i skolealder, som kanskje ikke er helt ute av feriemodus ennå.

Nå gjenstår tre runder av karusellen - pluss premieutdeling og sykkeltrekning. 

Her er kveldens resultater. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift