Gratulerer - og takk for i år!

Det var stor oppslutning på premieutdelingen etter årets terrengkarusell 14. september.

Vi har lagt bak oss nok en vellykket sesong. Knut Bjerke hadde regnet ut at de 281 startende til sammen har tilbakelagt 4500 km i løypene rundt Skaubygda Idrettspark i år!

Folk koste seg med hamburgere, vafler, is og brus og kaffe før og under premieutdelingen. På bildet over ser vi den anselige gjengen som har vært med i hver eneste av de 12 rundene - åtte i vår, fire i høst. Det er imponerende innsats. De ble belønnet med Skaubygdas farrisglass i tinn fra Havstad tinn. Blant disse ble det også trukket ut to som fikk det store Skaubygdakruset. For deltakere i Åpen løype tilfalt det Dag Barstad, mens karusellveteran Einar Tronn Rose vant det blant de som har løpt på tid i Blå løype.

Som alltid var forventningene store før siste trekning - av tre sykler. Nedenfor ser vi noen håpefulle. Det viste seg at bare én av vinnerne var til stede - nemlig Kaja Nordhus Thuv, som vant den mellostore sykkelen. Den passet kanskje ikke helt, men kan helt sikkert byttes hvis hun har lyst på en annen. Sondre Larsen Lund var dessverre syk denne kvelden, men fikk nok en fin overraskelse når mamma kom hjem med ny sykkel tll ham!

Karusellen er over for i år, men løypene ligger der like fine, så det går jo an å ta seg en tur på egen hånd, selv om det ikke blir helt det samme uten vafler å se fram til når man kommer i mål. 

Velkommen tilbake til ny karusellsesong i april 2018!

 

Det var ikke løping denne kvelden, men vi har oppdatert våre 20-på-topplister.

Bilde: "Blir det min tur i år, mon tro ...?"

Bilde: Det ble Kaja!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift