160 løp i karusellens andre runde

Enda flere enn i første runde stilte til start 21. april. Og sola ga nesten litt vårfornemmelser i idrettsparken. NB: Oppdatering: Viktig korrigering av resultatlisten!

Også denne gangen ble det satt løyperekord. Manda Nordhus Thuv, Nesodden IF, gikk inn på andre plass på 10 på topp-lista for 3,7 km forrige uke. Denne gangen tok hun et kjempejafs av tida og klatret rett opp på toppen av lista med tida 16.21. Det er en forbedring av tidligere bestetid med over ett minutt!

Oppdatering 23/4 kl 17.00: Beklager, Manda og andre som har løpt 3,7 km! Vi har nok blitt grundig lurt av en liten feil i tidtakingsprogrammet. Av en eller annen grunn viser det seg at løperen vi utnevnte til ny rekordholder er blitt lagt inn i programmet med starttid for 1200-meteren. Dermed blir tiden en god del minutter feil. Nå har vi rettet opp dette. Det var likeledes en feil på Åse Strøm. Denne er rettet. Vi endrer også på Topp 10-listene. 

Her er den korrigerte resultatlista.

En Nesodden-jente som stadig imponerer med sterke løp, er Victoria Nitteberg, som løp 1200 m i fullstendig ensom majestet og var nær ved å krype under 5-minuttersgrensa.

Bildet nedenfor: Starten har gått i blå løype.

Nedenfor: Det var god fart i starten på lilla løype (3,7 km) også:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift