Og vi er i gang! Med ny løyperekord!

Det var folksomt i Idrettsparken da 2016-sesongen av terrengkarusellen startet 14. april. Og noen løp fryktelig fort. OBS: korrigert resultatliste

Bildet: 200-meterfeltet var som vanlig stort og entusiastisk. Det var disse løperne i klasse 0-6 år som fikk æren av å åpne sesongen. 

Det var Håvard Solberg som knuste løyperekorden i Blå løype (6,4 km) ved å bli førstemann til å løpe under 24 minutter. 23.52 lyder den nye rekorden på. 

Her er resultatlisten - korrigert med riktige resultater på 3,7 km

Det virket som om grusbanen ble mer eller mindre fylt opp av biler i den siste halvtimen før start, og det var fyldige startfelt på alle distanser. I tillegg til lokale skaubygdinger er det gledelig å se at vi stadig får deltakelse fra store grupper fra Nesodden. Morsomt er det også å se mange nye fjes. Tilsammen telte vi nær 150 startende, og det er nok ett av de høyeste tallene vi har hatt. 

Vi ønsker også gjerne mer hjelp utover i sesongen til diverse oppgaver. Hvis du har lyst til å gi en helpende hånd med større eller mindre ting, ta kontakt med Knut eller andre i arrangementsstaben. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift