Ny hjemmeside

Skaubygda IL inngikk i slutten av november avtale med KX Products om ny hjemmesideløsning.

Løsningen inkluderer en medlemsmodul som vil gjøre det enklere å administrere medlemsarkiv, kontingentinnbetaling mm. Denne arbeides det med, og noe av det som må gjøres er en stor dugnad for å ajourføre opplysningene i arkivet. Forvent å bli kontaktet av folk fra idrettslaget i nær framtid om dette!

Det har vært misnøye med at hjemmesidene ikke har vært oppdatert ofte nok og med nok interessant stoff. Vår gamle hjemmesideløsning ble valgt fordi den skulle gi mange klubbmedlemmer mulighet til å legge inn innhold. Dette har i svært liten grad fungert. Bare Joggegruppa har hatt egen webansvarlig, og de andre gruppene har derfor i liten grad lagt ut stoff.

Vår nye hjemmeside skal i prinsippet gjøre det enda enklere å legge ut saker. Det avhenger imidlertid av at noen er villig til å bidra. Det behøver ikke være lange artikler eller store bildeserier. Har du et bilde og noe få ord om noe som har skjedd i idrettslagssammenheng, del med de kontaktpersonene som er oppført for hver gruppe her på sidene. Alle har et kamera nå - på telefonen. Alle kan sende 140 tegn eller mindre i en SMS. Alle kan være "journalister"! 

Sidene blir aldri "ferdige" - vi forandrer og justerer oppsett og innhold kontinuerlig. Vi har valgt å legge ut litt gammelt stoff for at sidene ikke skulle være helt tomme ved oppstart. Noen linker er uten innhold foreløpig og antyder hva vi kommer til å fylle på med etterhvert. Ellers er også selve oppsettet et foreløpig forslag som styret gjerne mottar innspill på.

Har du synspunkter på hva som kan bli bedre, er det mer konstruktivt å fortelle oss som tross alt putter litt innhold inn på sidene enn å klage til naboen på hvor dårlige de er ...

Vi håper på fyldige og aktive nettsider i tiden som kommer!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift